+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

Pontis
Za startup Pontis, razvili smo vizualni identitet i web stranicu. Naš zadatak bio je stvoriti prepoznatljiv vizualni identitet koji će odražavati vrijednosti i ciljeve tvrtke Pontis, kao i dizajnirati funkcionalnu i atraktivnu web stranicu koja će privući korisnike i predstaviti proizvode ili usluge startupa.
Pontis

Počeli smo analizirati brand Pontis, istražujući njegove ciljeve, ciljnu publiku i konkurenciju. Na temelju tih saznanja, oblikovali smo vizualni identitet koji je bio suvremen, dinamičan i prepoznatljiv. To je uključivalo izradu logotipa, odabir boja, tipografije i drugih vizualnih elemenata koji su odražavali osobnost i identitet Pontisa.

Kada je riječ o web stranici, fokusirali smo se na korisničko iskustvo i funkcionalnost. Prvo smo definirali arhitekturu stranice, identificirajući ključne sekcije i sadržaj koji će biti predstavljen. Zatim smo dizajnirali sučelje koje je bilo intuitivno za navigaciju i estetski privlačno, koristeći suvremene tehnike i trendove u web dizajnu.

Kako smo to napravili?

Nakon što smo dobili odobrenje za dizajn, pristupili smo razvoju web stranice, koristeći najnovije tehnologije i alate za izradu responsivne i optimizirane stranice. Integrirali smo funkcionalnosti poput kontakt forme, galerije proizvoda/usluga i mogućnosti za online kupovinu ili kontaktiranje.

Kroz testiranje i iteracije, osigurali smo da web stranica Pontisa radi besprijekorno na različitim uređajima i preglednicima te da pruža korisnicima ugodno iskustvo pregledavanja i interakcije. Na taj način smo uspjeli stvoriti snažan vizualni identitet i funkcionalnu web stranicu koja podržava rast i uspjeh startupa Pontis.

Godina

od 2023

Usluga

Identity & Web

Klijent

Pontis

Pogledajte Galeriju

Ovdje pogledajte vizualni identitet za start up Pontis sa popratnim vizualima .