+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

service

Pretvorite Svaki Like U Potencijalnog Korisnika

U uspješnom poslovanju, prodaja i marketing su nerazdvojni elementi. Mnoge agencije za digitalni marketing posjeduju potrebne resurse, ali često nemaju kapaciteta za upravljanje interakcijama s klijentima, održavanje tjednih sastanaka, izradu izvještaja i održavanje robusne strategije marketinga na društvenim mrežama. Snažno upravljanje društvenim mrežama ključno je za poticanje dosljednog organskog prometa, ali to zahtijeva značajno ulaganje vremena.

Tim za upravljanje društvenim mrežama Valkire nudi prilagođene i sveobuhvatne usluge marketinga na društvenim mrežama (SMM), odgovarajući na svaku jedinstvenu potrebu, zahtjev i nišu vaših klijenata. S obzirom na složenu prirodu optimizacije društvenih mreža i strategija, koje variraju od poslovanja do poslovanja, pozicioniramo se kao vaš partner za sve potrebe SMM-a. Također, naša stručnost obuhvaća upravljanje plaćenim društvenim oglašavanjem, uključujući kampanje za Facebook oglase, osiguravajući holistički pristup vašoj strategiji na društvenim mrežama.

Sveobuhvatna Rješenja Za Upravljanje Društvenim Mrežama

Naš tim stručnjaka u Valkira agenciji izvrsno implementira odobrene vizuale, dizajne i sadržaje. Naše strategije i rješenja za marketing na društvenim mrežama (SMM) osmišljeni su da se besprijekorno usklade s imidžom, bojama i vizijom vašeg brenda. Ako vaš brend posluje u B2B okruženju, to sigurno utječe na naše strateško planiranje društvenih mreža. Prilagođavamo naše SMM usluge kako bismo povećali promet na vašoj web stranici i svijest o brendu, fokusirajući se na strategije specifične za pojedine kanale.

Na primjer, B2B tvrtka često postiže veći uspjeh na LinkedInu u usporedbi s Facebookom. Ako vi ili vaši klijenti niste sigurni koja je platforma najprikladnija, naš tim je spreman ponuditi savjete i preporuke temeljene na podacima kako bi vam pomogao u donošenju odluka. Osim toga, možemo upravljati cijelim vašim marketinškim naporima s našim sveobuhvatnim white-label uslugama digitalnog marketinga, pružajući usklađen pristup vašoj online prisutnosti.

Pojednostavljivanje Razvojne Strategije. S Valkirom

U Valkira agenciji, naša metodologija za razvoj strategije prioritizira transparentnost i jednostavnost. Integriramo istraživanje tržišta, formuliranje strategije i angažman potrošača kako bismo postigli željene rezultate.

Naš pristup uključuje jednostavan akcijski plan koji obuhvaća sve ključne elemente, osiguravajući da vaši marketinški napori ostanu relevantni za publiku vaših klijenata. Naše upravljanje društvenim mrežama fokusira se na postizanje rezultata koji vas stalno postavljaju ispred tržišnih trendova.

Promoviranjem vaših, ili ako ste klijent ili agencija, usluga vaših klijenata na učinkovit način, nastojimo ubrzati tempo promocije, čime maksimiziramo vaš povrat ulaganja.

Poboljšana Rješenja Za Interakciju Korisnika

Naš tim u Valkira Digital Agency posvećen je kontinuiranom usavršavanju i poboljšanju procesa kako bi povećao angažman na društvenim mrežama i isporučio obećane rezultate.

Koristimo najnovije trendove i taktike u upravljanju društvenim mrežama kako bismo pružili rješenja koja povećavaju angažman na društvenim mrežama, istovremeno održavajući vašu online reputaciju.

Kako bismo privukli kvalificirane potencijalne klijente i usmjerili promet na vaše, ili ako ste klijent ili agencija, web stranice vaših klijenata, integriramo najbolje prakse u industriji. Ovaj pristup osigurava da kvaliteta vaših usluga ostane neusporediva na tržištu