+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

Izgradite svoj posao uz Facebook Oglašavanje

Facebook, sa svojom ogromnom publikom od preko 1 milijardu korisnika, ostaje vodeća platforma za oglašavanje. Međutim, evoluirajuća priroda Facebookovog ciljanog oglašavanja zahtijeva nijansirani pristup kako bi se osigurao uspjeh.

U Valkiri, specijalizirani smo za usluge oglašavanja na Facebooku, koristeći naše iskusne i podatkovno usmjerene timove za kontinuirano testiranje i usavršavanje strategija koje su učinkovite u raznim nišama. Naš pristup je fluidan, prilagodljiv i personaliziran, osiguravajući da naše strategije usmjerene na povrat ulaganja (ROI) budu usklađene s specifičnim ciljevima svake kampanje.

Posvećeni smo pomaganju tvrtkama u iskorištavanju moći Facebook oglasa kroz naše inovativne metode, osiguravajući da vaši oglašivački napori donesu najbolje moguće rezultate.  

Tko Je Idealan Kandidat za Uslugu Facebook Oglašavanja?

Ako ste vlasnik tvrtke koji se bori s povećanjem kapaciteta, suočavate se s izazovima u postizanju željenih rezultata ili imate ograničeno znanje o Facebook oglasima, tada je naša usluga posebno dizajnirana za vas.

Naši klijenti i partneri dolaze iz raznih sektora usluga. Mnogi od njih upravljaju tvrtkama koje se suočavaju s izazovima u širenju svog stručnog znanja i resursa, dok drugi nastoje proširiti svoje ponude čiji klijenti trebaju usluge oglašavanja na Facebooku slične onima koje mi pružamo. Također opslužujemo širok raspon startup tvrtki koje traže pouzdane, proaktivne partnere u upravljanju Facebook oglasima. Ukratko, pokrivamo sve vaše potrebe, bilo da ste mala ili velika tvrtka, klijent ili partner.

Suradnjom s nama, vaša tvrtka može se jednostavno skalirati. Mi preuzimamo brigu o upravljanju društvenim mrežama i ispunjavanju obveza, oslobađajući vam vrijeme za usredotočenje na izgradnju odnosa s klijentima, sklapanje više poslova i širenje vašeg poslovanja.

Uspješno smo upravljali kampanjama za Facebook oglase za projekte naših klijenata i partnera. Naše opsežno znanje, iskustvo i razumijevanje izazova i potencijala rasta u vašem sektoru omogućuju nam pružanje rezultata usmjerenih na povrat ulaganja (ROI). To vam omogućuje da se usredotočite na strateški rast vašeg poslovanja, dok mi preuzimamo izvršenje i isporuku rezultata.

Ostvarite Maksimalne Rezultate uz Minimalan napor. S Valkirom

Valkira nudi sveobuhvatno rješenje koje povećava sinergiju i skalabilnost vašeg poslovanja, osiguravajući isporuku visokokvalitetnih usluga koje su usklađene s identitetom vašeg brenda. S ekspertizom Valkire u digitalnom marketingu, posebno u Facebook oglasima, možete zaobići bolne, skupe i vremenski zahtjevne procese povezane s zapošljavanjem i obukom internih resursa, ili rješavanjem problema nekonzistentne kvalitete koja se često nalazi u freelance ili ugovornim uslugama.

Naša agencija je specijalizirana za vrhunsko izvršenje kampanja za Facebook oglase, omogućujući vam da se usredotočite na postizanje većih rezultata iz vaših poslovnih ciljeva povjeravanjem ovog aspekta nama. Posvećeni smo vam pomoći proširiti vaše kampanje za Facebook oglase i povećati konverzije.

Naše usluge uključuju pružanje detaljnih, profesionalno izrađenih izvještaja o oglašavanju na Facebooku za vaše klijente, prilagođenih da odražavaju brendiranje i vrijednosti vaše tvrtke.

Tko Je Idealan Kandidat za Uslugu Facebook Oglašavanja?

U Valkiri smo vidjeli kako naši partneri povećavaju svoje poslovanje do 400% koristeći naše besplatne, pažljivo izrađene prijedloge za Facebook oglase. Često se agencije odlučuju slati generičke prijedloge svakom potencijalnom klijentu, bez obzira na njihovu specifičnu nišu ili zahtjeve. Nasuprot tome, Valkira se ponosi isporukom prilagođenih prijedloga za svakog klijenta. Naši prijedlozi temelje se na dubinskoj analizi i strateški su usavršeni kako bi vam pomogli u učinkovito sklapanju poslova.

Prepoznajemo da je svaki Facebook Ads račun jedinstven, s vlastitom poviješću i specifičnim potrebama. Za nove kampanje, temeljito istraživanje klijentovog proizvoda ili usluge i njihove niše je neophodno prije nego što osmislimo strategiju za Facebook oglase. Naš pristup nadilazi samo privlačenje plaćenog prometa na web stranice ili odredišne stranice; fokusiramo se na generiranje organskog prometa i konverzija također.

Naš tim za analizu podataka specijaliziran je za izradu ovih detaljnih prijedloga za naše partnere, štedeći vam znatno vrijeme koje možete bolje iskoristiti za druge ključne aspekte vašeg poslovanja. Zamislite potencijal osvajanja novih klijenata s našim prijedlozima temeljenima na podacima i privlačno predstavljenima!   Ako ste vlasnik tvrtke koji se bori s povećanjem kapaciteta, suočavate se s izazovima u postizanju željenih rezultata ili imate ograničeno znanje o Facebook oglasima, tada je naša usluga posebno dizajnirana za vas.