+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

service

Web Development

Po mjeri

Stručni web razvoj u digitalnom marketingu obuhvaća i klijentsku i serversku kodnu stranu, prilagođenu specifičnim zahtjevima vaših, ili ako ste klijent ili agencija, web stranica vaših klijenata. Učinkovite web stranice moraju biti vizualno privlačne i ostaviti trajan dojam na potencijalne kupce.

Visokokvalitetne usluge web dizajna Valkira web development odjela osmišljene su kako bi osigurale da vaša web stranica ne samo privlači, već i zadržava kupce, čime se povećava vaše poslovanje. Naš fokus je na razvoju web stranica koje su i estetski privlačne i funkcionalno robusne, usklađene s vašim strateškim ciljevima.  

Naglasak Na Performansama:  SEO, Korisničko Iskustvo I Sigurnost

U Valkira Web Development timu primjenjujemo stručne strategije digitalnog marketinga za SEO kako bismo poboljšali rangiranje vaše web stranice i povećali njezinu brzinu. Ispravno postavljanje značajki web stranice, poput ugrađene tražilice, košarice za kupovinu ili bloga, može značajno poboljšati vaše rangiranje na Googleu.

Naš fokus je na izradi estetski privlačnih i intuitivno navigabilnih web stranica, osiguravajući iznimno korisničko iskustvo na cijeloj vašoj web stranici. Dizajniramo web stranice optimizirane za pristupačnost i jednostavnost korištenja na raznim uređajima, uključujući mobilne telefone, prijenosna računala i stolna računala. Ovaj pristup ne samo da poboljšava angažman korisnika, već također doprinosi ukupnoj sigurnosti i učinkovitosti vaše web stranice.

Responzivan Dizajn Web stranica Za Svaki Zaslon

Kreiranje web stranice koja je ne samo atraktivna i potpuno funkcionalna, već i responzivna, ključ je za učvršćivanje vaše online prisutnosti. Valkira Digital Agency osigurava da vaše poslovanje održava kontinuiranu i impresivnu online prisutnost. Naš iskusni tim za web dizajn i razvoj specijaliziran je za izradu responzivnih dizajnerskih rješenja koja nadmašuju očekivanja i pružaju bogato korisničko iskustvo.

Naše stručne usluge razvoja weba u digitalnom marketingu usmjerene su na pružanje brzih, učinkovitih rješenja uz pridržavanje najboljih praksi u industriji. Fokusiramo se na responzivni dizajn web stranica kao sveobuhvatno rješenje za vaše potrebe u web dizajnu i razvoju, osiguravajući da vaša stranica bude pristupačna i privlačna na svim uređajima.

Poboljšano Rangiranje Na Tražilicama Uz SEO Optimizaciju

Mi u Valkiri razumijemo da je web stranica s robusnim korisničkim iskustvom ključ za poboljšanje SEO rangiranja. Naš tim stručnjaka posvećen je identificiranju i prevladavanju svih prepreka koje ometaju rangiranje vaše web stranice, prateći najnovije trendove. Fokusiramo se na generiranje dugoročne vrijednosti za vaše poslovanje, s posebnim naglaskom na poboljšanje SEO performansi.

Od strateškog razvoja do praćenja napretka, pomažemo vam u postizanju vaših ciljeva na svakom koraku. Kako bismo poboljšali vaše SEO rangiranje, uzimamo si vremena da razumijemo vašu viziju i prilagodimo plan koji je usklađen s vašim ciljevima, osiguravajući da vaša web stranica ne samo da rangira više, već i rezonira s vašom publikom.