+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

service

Kompletna Rješenja Za Digitalni Marketing

Svaka naša usluga razvijena je s potpunom pažnjom prema detaljima, počevši od dubinske faze planiranja gdje se strategije i koncepti pažljivo oblikuju. Ova početna faza osigurava da su svi aspekti usluge usklađeni s očekivanjima klijenata i ciljevima projekta.

Nakon planiranja, predstavljamo detaljan okvir i prototip usluge klijentu, osiguravajući transparentnost i uključujući povratne informacije za dorade. Tek nakon što dobijemo odobrenje klijenta i izvršimo potrebne prilagodbe, prelazimo na fazu testiranja, rigorozno procjenjujući uslugu kako bismo zajamčili njezinu izvedbu i pouzdanost.

Završni korak je lansiranje, što označava vrhunac pažljivih priprema i suradnje s klijentom, s ciljem pružanja izvanrednih rezultata koji zadovoljavaju ili nadmašuju očekivanja.

Što Je To PPC ili Koliko Košta Klik

Plaćanje po kliku ili PPC usluge ključni su element za povećanje vidljivosti i izloženosti poslovanja. Kao podatkovno usmjerena agencija za digitalni marketing, Valkira agencija posvećena je isporuci pozitivnog i rastućeg ROI-a za vas, ili ako ste agencija, za vaše klijente, kroz stručno vođene PPC usluge.

Naš certificirani i iskusni tim PPC profesionalaca posvećen je osiguravanju da vi ili vaši klijenti dobijete kvalificirane potencijalne kupce, imate potpunu kontrolu nad kampanjama i postignete veće stope konverzije.

Tko Može Imati Koristi Od PPC Usluga Oglašavanja Valkire

Ako ste klijent ili agencija koja želi izgraditi snažnu reputaciju kroz izvrsne oglasne kampanje, Valkira agencija je tu za vas! Naše PPC usluge osmišljene su da budu fluidne i prilagodljive, zadovoljavajući specifične potrebe vašeg projekta. Ovaj pristup omogućuje vam da se usredotočite na rast vašeg poslovanja dok mi preuzimamo brigu o ispunjenju i isporuci rezultata prilagođenih vašem ROI-u.

S PPC uslugama Valkira agencije možete izbjeći bolne, skupe i vremenski zahtjevne procese zapošljavanja i obučavanja internih resursa, ili suočavanja s nekonzistentnom kvalitetom freelancera ili ugovornih izvođača. Izvrsni smo u pružanju PPC usluga, uključujući Facebook oglase, pomažući vam da postignete više od vaših poslovnih ciljeva. Čak i ako vi ili vaši partneri posjedujete stručnost u PPC-u, zahtjevi vremena, stručnih resursa i specifičnog znanja mogu smanjiti vašu sposobnost pružanja ovih usluga. Valkira uskače s prilagodljivim uslugama koje su prilagođene vašim potrebama, bilo da ste klijent ili agencija.

Radimo Kreativu I Dizajn Za Vaše Bannere I Video Oglase

Razumijevanje da je “pažnja najviši oblik valute,” a Click Through Rate (CTR) njezina mjerljiva vrijednost, ključno je u digitalnom marketingu. Uspjeh vaših, ili ako ste klijent ili agencija, kampanja vaših klijenata ovisi o privlačenju pažnje ciljane publike kroz PPC kampanje. Ako te kampanje ne postižu željeni CTR, postoji značajan gubitak u investiciji.

U Valkira Digital Agency, pristupamo dizajnu kao znanosti, a ne samo kao umjetnosti. Naša strategija uključuje razumijevanje optimalnog postavljanja i tehnika za privlačenje pažnje prave publike s pravom porukom putem oglasnih kreativa. Naš tim za kreativni dizajn PPC-a posvećen je osiguravanju da kampanje vaših klijenata budu opremljene vrhunskim dizajnima, prilagođenim za postizanje opipljivih rezultata.