+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

service

Kako Povećati Prodaju Uz Google Oglašavanje

Google Oglašavanje predstavljaju primarni izvor za inbound, visoko ciljani interes, no također predstavljaju značajnu investiciju. Gubitak fokusa na račune ili suočavanje s ograničenjima u skaliranju s više Google Ads računa može dovesti do nepovoljnog ROI-a za projekte vaših klijenata. Upravo tu dolazi do izražaja iskustvo našeg kvalificiranog tima stručnjaka za Google Ads usluge. Posvećeni smo pružanju izvanrednih usluga prikaznih ili PPC oglasa, osiguravajući optimalne rezultate za Vas ili Vaše klijente.

Najveći Je Izazov Postići Zadovoljavajući ROI

Učinkovito smo upravljali značajnim budžetom za Google Ads za razne projekte naših klijenata, što pokazuje naše opsežno znanje, iskustvo i razumijevanje izazova s kojima se vaša posao suočava u skaliranju. Stoga su naše Google Ads usluge, koje vode naši digitalni stručnjaci, prilagođene kako bi bile fleksibilne i prilagodljive specifičnim potrebama vas ili vaših klijenata i njihovih projekata. To vam omogućuje da se usredotočite na rast vašeg poslovanja, dok mi preuzimamo brigu o ispunjenju i isporuci rezultata koji su prijateljski nastrojeni prema ROI-u.

Kao podatkovno usmjerena agencija za digitalni marketing, prepoznajemo ključnu važnost Google Ads za vas ili vaše klijente i prateće projekte. Naša želja za održavanjem i povećanjem ROI-a ono je što nas pokreće naprijed. Naš certificirani i iskusni tim stručnjaka za digitalne oglase osigurava da vaši klijenti i projekti dobivaju najbolje moguće usluge, prilagođene njihovim jedinstvenim potrebama.

Naše PPC usluge, kojima upravlja naš tim digitalnih stručnjaka, slične su uslugama privatne robne marke za agencije za digitalni marketing. Umjesto puke preprodaje, osmislili smo naše online marketinške usluge da se glatko integriraju s procesima i metodama vaše agencije. Ovaj pristup potiče bolju sinergiju i skalabilnost za vašu agenciju te osigurava pružanje visokokvalitetnih usluga koje su usklađene s brendiranjem vaše usluge.

Prijedlozi Za Google Oglašavanje Sa Valkirom

Naši klijenti iz doživljavali su izvanredan rast poslovanja od 400% koristeći naše besplatne prijedloge za Google Ads. Često se agencije oslanjaju na generičke prijedloge, ne uspijevajući adresirati jedinstvene potrebe svakog potencijalnog klijenta. U Valkira Digital Agency osiguravamo da svaki prijedlog bude prilagođen, temeljen na temeljitoj analizi i prilagođenoj strategiji, poboljšavajući vašu sposobnost da učinkovito sklapate poslove. Prepoznajući da svaki Google Ads račun ima svoju povijest, pristupamo im s pažnjom koju zaslužuju.

Za nove kampanje, ključno je provesti opsežno istraživanje o proizvodu/usluzi vašeg klijenta i njihovoj niši prije implementacije strategije Google Ads kampanje. Naš fokus se proteže izvan samo vođenja plaćenog prometa na web stranice ili odredišne stranice; cilj nam je također pojačati organski promet i konverzije.

Naš tim za analizu podataka izvrsno razvija prilagođene prijedloge za Google Ads za naše agencijske klijente, štedeći vam značajno vrijeme koje se može bolje iskoristiti za druge ključne poslovne aktivnosti. S našim prijedlozima temeljenim na podacima i dobro predstavljenima, zamislite potencijalni porast broja potencijalnih klijenata koje možete uspješno angažirati i konvertirati

Oglasi, Ključne Riječi I Usluge  Kreativnog Dizajna

Razumijevanje da je “pažnja najviši oblik valute” i da je Click-Through Rate (CTR) njezina kvantificirana mjera, ključno je za hvatanje pažnje ciljne publike kroz učinkovite Google Ads kampanje. Ako kampanja ne postiže željeni CTR, to znači da investicija vašeg klijenta ne donosi pozitivne rezultate. Postizanje visokog CTR-a ovisi o faktoru relevantnosti – adresiranje strahova, potreba i zabrinutosti vaše publike ključno je za privlačenje njihove pažnje i poticanje na klik na oglas.

Kako bismo uklonili bilo kakvo nagađanje, razvijamo kampanje temeljene na čvrstim podacima i testiranju. Naš tim digitalnih stručnjaka za Google Ads osigurava da se koristi pravi miks ključnih riječi, ciljanje i postavljanje, koji se savršeno uklapaju s oglasima i kreativnim sadržajem. Ovaj strateški pristup osmišljen je za generiranje pozitivnog ROI-a i povrata na ulaganje u oglašavanje (ROAS) za kampanje Google Ads vas ili vaših klijenata.