+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

vrtovi hortus
Za Vrtovi Hortus razvili smo potpuni vizualni identitet i promotivne kampanje koje su naglašavale usluge klijenta. Naš cilj bio je iskoristiti snagu zelenog brenda na svim oglasnim lokacijama kako bismo komunicirali uslugu održavanja vrtova prema ciljanoj publici. Kroz ovu uslugu, željeli smo naglasiti važnost održivog života i ljubavi prema prirodi koju Vrtovi Hortus promoviraju.
vrtovi hortus

Prvo smo proveli detaljnu analizu tržišta kako bismo bolje razumjeli potrebe i interese ciljane publike za održavanje vrtova. Nakon toga, razvili smo strategiju koja je naglašavala ekološku svijest i estetiku brenda Vrtovi Hortus, istovremeno ističući praktične prednosti njihovih usluga. Kroz pažljiv odabir dizajnerskih elemenata i ključnih poruka, stvorili smo kampanje koje su inspirirale i informirale potrošače.

U fazi kreiranja dizajna, fokusirali smo se na stvaranje vizuala koji će odražavati prirodnu ljepotu i harmoniju, ali istovremeno biti jasni i prepoznatljivi na oglasnim lokacijama. Integrirali smo elemente zelenog brenda u dizajn kako bismo naglasili održivost i ekološku odgovornost Vrtova Hortus. Kroz testiranje i iteracije, osigurali smo da dizajn bude atraktivan i efikasan u komunikaciji s ciljanim publikama.

Kako smo to napravili?

Implementacija kampanje uključivala je postavljanje vizuala na ključnim oglasnim lokacijama, kao što su ulični plakati, panoji, i digitalne reklame. Također smo koristili društvene medije i druge online platforme kako bismo proširili dosega kampanje i angažirali publiku. Kroz analizu učinka kampanje, kontinuirano smo prilagođavali naše strategije kako bismo postigli optimalne rezultate.

Konačni rezultat bio je uspješna promocija usluga Vrtova Hortus i jačanje njihovog položaja kao lidera u području održavanja vrtova. Kroz naše promotivne kampanje i vizualni identitet, omogućili smo Vrtovima Hortus da se istaknu na tržištu i privuku nove klijente koji cijene održivost i ljepotu prirode.

Godina

od 2012

Usluga

Vizualni identitet

Klijent

Hortus

Pogledajte Galeriju

Ovdje smo izabrali neka vizualna rješenja koja smo radili za Vrtove hortus i za njihove promocije vizualnim komunikacijama.