+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

VB Leasing
Za VB Leasing pružali smo kompletnu podršku u njihovoj brizi za brand. Kroz više od 12 godina, naša agencija bila je ključni partner u pružanju sveobuhvatne marketinške podrške. Naša usluga bila je opsežna, obuhvaćajući sve aspekte marketinških aktivnosti kako bismo osigurali konzistentnost i uspjeh brenda VB Leasing.
VB Leasing

Naša suradnja s VB Leasingom obuhvaćala je širok spektar usluga koje su podržavale različite aspekte brendiranja i promocije. Pružali smo strateško vođenje brenda, razvijajući marketinške strategije usklađene s ciljevima i vrijednostima tvrtke.

Kroz istraživanje tržišta i analizu konkurencije, identificirali smo ključne prilike za pozicioniranje brenda VB Leasing na tržištu te smo razvijali ciljane marketinške kampanje kako bismo ih iskoristili.

Kako smo to napravili?

Naša podrška uključivala je i dizajn i produkciju marketinških materijala, kao što su reklamni letci, plakati, digitalni sadržaji i društvene mreže.

Pažljivo smo osmišljavali kreativne koncepte i vizuale koji su odražavali identitet brenda VB Leasing i privlačili pažnju ciljane publike. Također smo pružali podršku u organizaciji događaja i promocija, kao i u upravljanju odnosima s javnošću.

Kroz dugoročnu suradnju s VB Leasingom, razvili smo snažno partnerstvo temeljeno na povjerenju, inovacijama i rezultatima. Naša posvećenost pružanju vrhunske marketinške podrške omogućila je brendu VB Leasing da ostvari svoje ciljeve i izgradi snažnu prisutnost na tržištu leasinga.

Godina

od 2006

Usluga

Full Service Agency

Klijent

VB Leasing

Pogledajte Galeriju

Ovdje smo izdvojili samo jedan mali djelić radova suradnje koja je trajala preko 12 godina gdje smo kao full service agencija pružali svoje usluge.