+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

Serengeti Tech
Za tvrtku Serengeti Tech, naš zadatak bio je pružiti podršku u izradi vizualnih i promotivnih korporativnih vizuala. Klijent je tražio da se istaknu ključne karakteristike njihovog poslovanja kroz grafički dizajn i vizualnu komunikaciju, kako bi privukli ciljanu publiku na tržištu. Ova vrsta usluge zahtijevala je kombinaciju postojećih standarda brenda s kreativnim pristupom, kako bi se postigla optimalna prepoznatljivost i angažman publike.
Serengeti Tech

U procesu pružanja podrške Serengeti Tech-u, prvo smo detaljno analizirali njihovu trenutnu vizualnu identifikaciju i marketinšku strategiju.

Nakon toga, uspostavili smo usko suradnički odnos s klijentom kako bismo razumjeli njihove ciljeve, vrijednosti i želje. Kombinirajući ove informacije s našim stručnim znanjem u grafičkom dizajnu i vizualnoj komunikaciji, kreirali smo plan koji je obuhvatio strategiju, dizajn i implementaciju.

Kako smo to napravili?

Implementacija našeg plana uključivala je nekoliko koraka. Prvo smo razvili skicu i koncepte dizajna koji su odražavali ključne poruke i estetiku brenda Serengeti Tech-a. Zatim smo uskladili te koncepte s postojećim standardima brenda, osiguravajući dosljednost i prepoznatljivost.

Nakon dobivanja povratnih informacija i odobrenja od strane klijenta, pristupili smo detaljnoj izradi vizuala koristeći profesionalne alate i tehnike grafičkog dizajna. Konačni proizvodi bili su vizualno atraktivni, funkcionalni i u skladu s marketinškim ciljevima tvrtke. Na kraju, podržali smo Serengeti Tech u implementaciji dizajna putem različitih promotivnih kanala, osiguravajući tako da poruke brenda dosegnu ciljanu publiku na najučinkovitiji način.

Godina

2022

Usluga

Korporativni dizajn

Klijent

Serengeti

Pogledajte Galeriju

Ovdje smo za Vas pripremili nekoliko odabranih rješenja iz korporativnih komunikacija za klijenta.