+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

Reckitt Benckiser
Za Reckitt Benckiser pružali smo uslugu brige o brendu za čitav niz njihovih brandova, uključujući Scholl, Durex, Vanish, Finish, kao i OTC brendove poput Strepsila i Streptena. Naš zadatak bio je kroz BTL (below the line) in-store pozicioniranje vidno istaknuti navedene brendove u odnosu na konkurenciju.
Reckitt Benckiser

U početnoj fazi suradnje, detaljno smo proučili svaki brend i njegovu poziciju na tržištu, kao i konkurentske proizvode. Razumijevanje jedinstvenih karakteristika i vrijednosti svakog brenda ključno je bilo za razvoj strategije pozicioniranja u trgovinama. Nakon analize, razvili smo plan koji je isticao prednosti RBK brendova i stvarao diferencijaciju u odnosu na konkurenciju.

Kroz kreativni proces, stvorili smo BTL materijale koji su naglašavali kvalitetu, učinkovitost i koristi RBK brendova. Pažljivo smo odabrali dizajn, boje i poruke kako bismo privukli pažnju potrošača i potaknuli ih na kupnju. Svaki element materijala bio je dizajniran s ciljem isticanja RBK brendova na policama i poticanja potrošača na odabir njihovih proizvoda.

Kako smo to napravili?

Implementacija kampanje uključivala je postavljanje BTL materijala na ključnim lokacijama unutar trgovina, kao i obuku osoblja kako bi se osiguralo dosljedno pozicioniranje brendova. Kontinuirano smo pratili učinak kampanje i provodili mjerenja kako bismo evaluirali uspjeh strategije i prilagodili je prema potrebama.

Kroz našu uslugu brand care za Reckitt Benckiser, omogućili smo istaknutost njihovih brendova u trgovinama i povećali svijest potrošača o njihovim proizvodima. Naša strategija pozicioniranja pomogla je RBK brendovima da se istaknu u konkurentnom okruženju i ostvare rast prodaje.

Godina

od 2010

Usluga

Vizualne komunikacije

Klijent

Reckitt Benckiser

Pogledajte Galeriju

Ovdje možete vidjete neka probrana rješenja koja su se koristila za vizualne komunikacije Reckitt Benckiserovih brandova u kampanjama