+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

narodni billboard
Za billboard kampanju narodni! bili smo zaduženi za stvaranje vizualnog identiteta na billboardima koji su trebali odražavati suštinu brenda. Naš zadatak je bio stvoriti atraktivne i prepoznatljive dizajne koji će istovremeno poštovati grafičke standarde brenda i privući ciljanu publiku. Kroz ovaj projekat, fokusirali smo se na kreativni pristup koji će istovremeno zadovoljiti estetske zahtjeve i marketinške ciljeve.
narodni billboard

Koristeći osnovne elemente branda i smjernice grafičkih standarda, razvili smo seriju vizuala koji su istovremeno bili dosljedni brendu, ali i privlačni potencijalnim kupcima.

Odlučili smo se za jasan i prepoznatljiv font koji je bio u skladu s tonom komunikacije brenda, te smo integrirali ključne vizualne elemente brenda na način koji je bio upečatljiv i lako uočljiv.

S obzirom na ciljanu skupinu, koristili smo boje i grafike koje su privlačile pažnju i poticali na akciju.

Kako smo to napravili?

Kako bismo postigli željeni efekt, pažljivo smo planirali raspored elemenata na billboardima, uzimajući u obzir čitanost i estetiku. Svaki dizajn je pažljivo testiran i prilagođavan kako bi se postigla optimalna vidljivost i prepoznatljivost brenda. Nakon finaliziranja dizajna, surađivali smo s partnerima za izradu i postavljanje billboarda na strategijski važnim lokacijama, osiguravajući tako maksimalni doseg ciljane publike.

Godina

2018 Q1

Usluga

Vizualne komunikacije

Klijent

narodni

Pogledajte Galeriju

Zavirite u našu galeriju i istražite kreativnost iza narodni! billboard kampanje – otkrijte kako smo spojili grafički dizajn i marketinške ciljeve!