+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

Metronet telekom (A1)
Za Metronet Telekom razvili smo outdoor kampanju usmjerenu na poslovne korisnike telekom usluga. Naš zadatak bio je stvoriti seriju vizualnih rješenja za vanjske oglasne panoe koja će privući pažnju i približiti Metronet Telekom poslovnim korisnicima. Kroz ovu kampanju, ciljali smo na jasnu i učinkovitu komunikaciju koja će naglasiti prednosti i vrijednosti telekom usluga koje Metronet nudi poslovnim korisnicima.
Metronet telekom (A1)

Na početku projekta, pažljivo smo analizirali ciljnu skupinu i njihove specifične potrebe i preferencije. Razumijevanje poslovnih korisnika telekom usluga ključno je bilo za razvoj efikasnih vizualnih rješenja. Zatim smo kreirali strategiju kampanje koja je uključivala odabir ključnih poruka i dizajnerskih elemenata koji će najbolje komunicirati sa ciljanom publikom.

U fazi razvoja dizajna, stvorili smo seriju kreativnih koncepta koji su istovremeno bili privlačni i informativni. Odabrali smo elemente koji su naglašavali pouzdanost, brzinu i efikasnost usluga Metronet Telekoma, te ih integrirali u vizuale koji su bili vidljivi i primamljivi na vanjskim oglasnim panelima. Kroz iterativni proces, fino smo podešavali dizajn kako bismo postigli optimalnu privlačnost i jasnoću poruke.

Kako smo to napravili?

Implementacija kampanje uključivala je postavljanje vizuala na strategijski odabrane lokacije s visokom frekvencijom prolaska poslovnih korisnika. Također smo koristili različite veličine i formate oglasnih panela kako bismo maksimalno iskoristili vidljivost i utjecaj kampanje. Kroz kontinuirano praćenje učinka kampanje, mogli smo prilagoditi naše strategije i osigurati optimalne rezultate.

Konačni rezultat outdoor kampanje za Metronet Telekom bio je uspješan u približavanju telekom usluga poslovnim korisnicima i povećanju svijesti o brendu među njima. Kroz našu seriju vizualnih rješenja za vanjske oglasne panele, omogućili smo Metronet Telekomu da se istakne na tržištu i privuče nove poslovne korisnike svojim uslugama.

Godina

od 2010

Usluga

Vizualne komunikacije

Klijent

Metronet (A1)