+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

Istravaganza
Za tvrtku Neki Daniels Media, razvili smo vizualni identitet za Istravaganza Food Festival, uključujući motive inspirirane Istrom. Naš zadatak bio je stvoriti koherentan vizualni identitet i komunikacijske materijale za događaj, osiguravajući da odražavaju suštinu Istre, dok se istovremeno usklađuju s temom i ciljevima festivala.
Istravaganza

Započeli smo temeljita istraživanja istarske kulture, kuhinje i estetike kako bismo dobili uvide koji će informirati naš proces dizajna. Crpeći inspiraciju iz istarskih krajolika, tradicionalne kuhinje i kulturnih simbola, oblikovali smo vizualni jezik koji odražava jedinstveni karakter regije.

Vizualni identitet obuhvatio je različite elemente poput dizajna logotipa, palete boja, tipografije i slika. Odabrali smo zemljane tonove i rustikalne teksture kako bismo dočarali rustikalnu čaroliju Istre, istovremeno uključujući žive naglaske inspirirane bogatom kulturnom baštinom regije. Logotip, koji je prikazivao ikonične istarske znamenitosti ili kulinarske elemente, služio je kao središnji dio vizualnog identiteta, odmah prepoznatljiv i nezaboravan.

Kako smo to napravili?

Pri razvoju vizualnih komunikacijskih materijala za događaj, uključujući plakate, transparente, letke i digitalne materijale, osigurali smo dosljednost i koherentnost na svim točkama kontakta. Svaki element dizajna pažljivo je odabran kako bi izazvao osjećaj iščekivanja i uzbuđenja, privlačeći publiku da istraži okuse i doživljaje koji ih očekuju na Istravaganza Food Festivalu.

U suradnji s klijentom, organizatorima događaja i ostalim dionicima, iterirali smo dizajne na temelju povratnih informacija i uvida, usavršavajući ih do savršenstva. Iskorištavajući naše stručnosti u grafičkom dizajnu i brendingu, uspješno smo stvorili vizualni identitet koji ne samo da slavi kulinarske užitke Istre, već i učinkovito komunicira duh festivala njegovoj ciljanoj publici.

Godina

2021

Usluga

Vizualni identitet

Klijent

Neki Daniels Media

Pogledajte Galeriju

Ovdje smo izdvojili odabrana vizualna rješenja koja su komunicarala gastro event Istravaganza