+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

dm green city
Za projekt dm Green City, posvećen Danu planeta Zemlje, razvili smo potpuni vizualni identitet i kreirali sve vizualne komunikacije za projekt. Naš cilj bio je stvoriti atraktivan i informativan vizualni identitet koji će promovirati održivost i ekološku svijest, dok istovremeno naglašava važnost inicijative dm Green City.
dm green city

U prvoj fazi projekta, proveli smo detaljno istraživanje o temama održivosti i zaštite okoliša kako bismo bolje razumjeli ciljeve i poruke koje želimo prenijeti kroz vizualni identitet.

Zatim smo razvili strategiju koja je naglašavala važnost očuvanja okoliša i poticala ljude na akciju. Kroz kreativni proces, stvorili smo vizualne elemente koji su bili privlačni i jasno komunicirali poruke održivosti.

Kako smo to napravili?

Implementacija vizualnog identiteta uključivala je izradu različitih materijala, uključujući plakate, letke, digitalne oglase i društvene medijske postove. Pažljivo smo odabrali boje, fontove i grafike kako bismo stvorili dosljedan izgled koji će biti prepoznatljiv i efikasan u komunikaciji. Također smo surađivali s timom dm Green City kako bismo osigurali da vizualni identitet odražava njihove vrijednosti i ciljeve.

Kroz našu podršku u izradi vizualnih komunikacija za projekt dm Green City, omogućili smo promociju održivosti i ekološke svijesti na Dan planeta Zemlje. Naš vizualni identitet bio je ključni element u privlačenju pažnje javnosti i poticanju na aktivno sudjelovanje u inicijativama za očuvanje okoliša.

Godina

od 2011

Usluga

Full Service

Klijent

Neki Daniels Media

Pogledajte Galeriju

Ovdje smo pripremili izdvojene vizuale koji se tiču dm Green City projekta kroz nekoliko uzastopnih godina.