+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

Fiyu
Za Serengeti smo kreirali potpuno novi vizualni identitet za njihov in-house brand, Fiyu. Klijent je izrazio želju za stvaranjem vlastitog brenda za svoj proizvod, te smo preuzeli zadatak razviti sveobuhvatan vizualni identitet koji će odražavati njihove vrijednosti i ciljeve. Naša usluga obuhvatila je sve korake u kreiranju identiteta, od stvaranja logotipa do definiranja grafičkih standarda.
Fiyu
  • Kroz ovaj projekt, prvo smo proveli detaljne konzultacije s klijentom kako bismo potpuno razumjeli njihovu viziju za brand Fiyu.
  • Razgovarali smo o ciljevima, ciljnoj publici, estetskim preferencijama i konkurenciji. Na temelju ovih informacija, razvili smo strategiju koja je definirala ključne elemente vizualnog identiteta i smjernice za njihovu primjenu.

Kako smo to napravili?

Nakon što smo dobili odobrenje za strategiju, pristupili smo stvaranju logotipa koji će biti srž brenda Fiyu. Kroz iterativni proces dizajna, razvili smo nekoliko koncepata logotipa i prezentirali ih klijentu radi povratnih informacija. Nakon odabira finalnog dizajna, nastavili smo s definiranjem grafičkih elemenata kao što su boje, tipografija i stilizacija, kako bismo stvorili dosljedan i prepoznatljiv izgled.

Konačni rezultat bio je potpuno novi vizualni identitet za brand Fiyu koji je odražavao njegovu jedinstvenu osobnost i privlačio ciljnu publiku. Kroz našu uslugu kompletnog vizualnog identiteta, omogućili smo Serengeti da ostvari svoju viziju za Fiyu i postigne uspjeh na tržištu.

Godine

2021

Usluga

Vizualni identitet

Klijent

Serengeti

Pogledajte Galeriju

Ovdje možete vidjeti izdvojene promotivne i korporativne materijale za in.house brand Fiyu klijenta Serengeti