+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

Finta bućino ulje
Za OPG Finta kreirali smo vizualni identitet za njihovo bućino ulje koji se ističe na tržištu. Proučavajući konkurenciju bućinog ulja, razvili smo vizualno rješenje koje naglašava autentičnost proizvoda i vrhunsku kvalitetu. Naš cilj bio je stvoriti prepoznatljiv brend koji će privući potrošače svojom jedinstvenošću i pouzdanošću.
Finta bućino ulje

U početnoj fazi projekta, temeljito smo istražili postojeće brendove bućinog ulja na tržištu kako bismo bolje razumjeli njihove strategije i estetske pristupe.

Analizirali smo njihove dizajne, poruke i prisutnost na tržištu kako bismo identificirali prilike za diferencijaciju i stvaranje vrijednosti. Nakon toga, razvili smo strategiju koja je isticala jedinstvene karakteristike OPG-a Finta i njihovog proizvoda.

Kako smo to napravili?

Kroz kreativni proces, stvorili smo vizualni identitet koji je bio jednostavan, ali istovremeno privlačan i elegantan. Odabrali smo boje, fontove i grafike koji su odražavali prirodnu ljepotu bućinog ulja i naglašavali njegovu visoku kvalitetu. Pažljivo smo osmislili logotip i ambalažu proizvoda kako bismo stvorili dosljedan i prepoznatljiv izgled koji će privući potrošače na prvi pogled.

Implementacija vizualnog identiteta uključivala je primjenu dizajna na različite medije, uključujući etikete, ambalažu, web stranicu i marketinške materijale. Također smo pružili smjernice i podršku OPG-u Finta kako bi se osiguralo dosljedno provođenje vizualnog identiteta u svim komunikacijskim kanalima. Kroz našu uslugu, OPG Finta je uspješno stvorio prepoznatljiv brend bućinog ulja koji se ističe na tržištu i privlači pažnju svojom kvalitetom i autentičnošću.

Godina

2014

Usluga

Vizualni identitet

Klijent

OPG Finta

Pogledajte Galeriju

Ovdje možete vidjeti probrane vizualne proizvoda i ambalaže OPG Finta i njihovog bučinog ulja