+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

Enter Zagreb
Za projekt Enter Zagreb imali smo izazov kreirati potpuno novi vizualni identitet od samog početka. Naš zadatak bio je razviti sve, od logotipa do grafičkih standarda, kako bismo stvorili prepoznatljiv brend za novu radio stanicu. Kroz ovu uslugu, fokusirali smo se na detaljnu analizu ciljane publike kako bismo osigurali da novi brand odražava njihove preferencije i interese.
Enter Zagreb

Prvo smo započeli s istraživanjem tržišta i analizom potencijalne publike za Enter Zagreb. Duboko smo istražili njihove glazbene preferencije, stilove života i navike slušanja radija kako bismo dobili jasnu sliku o tome kako oblikovati novi brand.

Zatim smo, u suradnji s klijentom, razvili strategiju brandinga koja je odražavala misiju, viziju i vrijednosti radio stanice.

Kako smo to napravili?

Kreiranje vizualnog identiteta započeli smo razvojem logotipa koji će biti ključni element prepoznatljivosti brenda. Kroz niz iteracija i konceptualizacija, oblikovali smo logotip koji je bio jedinstven, modern i privlačan ciljanoj publici.

Nakon toga, razvili smo grafičke standarde koji su definirali kako će se logotip koristiti na različitim marketinškim materijalima i platformama. Pažljivo smo osmislili paletu boja, tipografiju i druge vizualne elemente kako bi se osigurala dosljednost i prepoznatljivost brenda Enter Zagreb. Konačni rezultat bio je potpuno novi brand koji je uspješno privukao ciljanu publiku i ostvario svoje marketinške ciljeve.

Godina

2014

Usluga

Branding

Klijent

Enter Zagreb

Pogledajte Galeriju

Ovdje smo probrali izdvojene radove koji jasno pokazuju kreiranje branda Enter Zagreb