+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

CSC
Za Neki Daniels Media razvili smo kompletno idejno likovno rješenje za Croatian Sports Conference, uključujući vizualni identitet, korporativne promotivne materijale konferencije te vizuale za oglasne kampanje.
CSC

Na početku projekta, proveli smo temeljitu analizu ciljeva i vrijednosti Croatian Sports Conference kako bismo bolje razumjeli njezinu svrhu i ciljeve. Na temelju tih saznanja, razvili smo koncept koji je isticao važnost sporta i povezivanja u sklopu konferencije.

Kroz kreativni proces, oblikovali smo vizualni identitet koji je bio prepoznatljiv i privlačan, koristeći elemente koji su simbolizirali sportske vrijednosti i dinamiku konferencije. Prilagodili smo dizajn promotivnih materijala, uključujući letke, plakate, i digitalne oglase, kako bismo naglasili ključne poruke i informacije konferencije na privlačan i informativan način.

Kako smo to napravili?

Implementacija vizualnog identiteta uključivala je primjenu dizajna na svim komunikacijskim kanalima, uključujući web stranicu, društvene medije i tiskane materijale. Također smo osmislili vizuale za oglasne kampanje koje su bile ciljano usmjerene na publiku koja je zainteresirana za sportske događaje i konferencije.

Konačni rezultat bio je sveobuhvatan vizualni identitet i promocijske materijale koji su uspješno komunicirali vrijednosti i svrhu Croatian Sports Conference. Kroz naš rad, Neki Daniels Media je dobila snažan brend i učinkovite alate za promociju konferencije, što je doprinijelo povećanju sudionika i uspjehu događaja.

Godina

2015

Usluga

Full Service

Klijent

Neki Daniels Media

Pogledajte Galeriju

Ovdje možete vidjeti neka izdvojena vizualna riješenja za Croatian Sports Conference event u organizaciji Neki Daniels Media