+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

bravo!
Za bravo! i bravo! Kids naš zadatak bio je razviti različita rješenja za vizualnu komunikaciju koja će podržati njihove marketinške aktivnosti. Klijent je tražio podršku u stvaranju vizuala koji će slijediti zadane standarde brenda, ali istovremeno ciljati željenu skupinu potrošača - djecu i njihove roditelje s jedne strane, te mainstrim publiku za bravo! . Ova usluga zahtijevala je kreativnost i prilagodljivost kako bismo istaknuli brend i privukli ciljanu publiku.
bravo!

Naš pristup započeo je temeljitom analizom ciljne skupine i njihovih preferencija. Razumijevanje njihovih potreba i interesa ključno je bilo za razvoj efikasnih vizualnih rješenja.

U suradnji s klijentom, istraživali smo različite stilove i koncepte koji bi bili privlačni djeci i istovremeno odgovarali brendu. Nakon definiranja smjernica i ciljeva, krenuli smo u proces razvoja kreativnih ideja i koncepta koji bi zadovoljili potrebe klijenta i ciljane publike.

Kako smo to napravili?

Kroz iterativni proces, kreirali smo niz različitih vizualnih rješenja, prateći zadane standarde brenda i usmjeravajući ih prema ciljanoj skupini kako za bravo! tako i za bravo! kids.

Kombinirajući boje, grafike i dizajn, stvorili smo vizuale koji su bili privlačni, ali istovremeno jasno prenosili poruke brenda. Nakon detaljnog testiranja i evaluacije, zajedno s klijentom odabrali smo najuspješnija rješenja koja smo dalje razvijali i implementirali.

Konačni rezultat bio je serija vizuala koja je uspješno komunicirala brend, privlačila ciljanu publiku i podržavala marketinške ciljeve kako za bravo! tako i za bravo! Kids.

Godina

2023

Usluga

design

Klijent

bravo!

Pogledajte Galeriju

Ovdje smo izdvojili izdvojene radove iz čitavog niza rješenja koja smo napravili za bravo! i bravo! kids.