+385 91 63 999 10

kontakt@valkira.hr

Grafički dizajn i branding

Valkira ima preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i brandingu. Saznaj više

Digitalni marketing

Želite se istaknuti na društvenim mrežama ili ciljano oglašavati. Tu smo za Vas

Web Development

Trebate web stranice ili želite osvježiti postojeće? Nema problema

Društvene mreže

Ako želite profesionalno vođenje svojih profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i širenje dosega, na pravom ste mjestu

Sve naše usluge

Radio Streaming Playeri
Za vodeće radijske postaje u Hrvatskoj pružili smo kompletno rješenje za audio streaming, uključujući custom-made playere i serversko rješenje za značajan broj istovremenih slušatelja. Ovo rješenje temeljilo se na našim vlastitim developer rješenjima, kombinirajući Python back-end i JavaScript front-end tehnologije.
Radio Streaming Playeri

Na početku projekta, detaljno smo analizirali potrebe i zahtjeve vodećih radijskih postaja u Hrvatskoj kako bismo razumjeli njihove specifične ciljeve i izazove u vezi s audio streamingom. Nakon toga, razvili smo strategiju koja je obuhvatila izradu custom-made playera i serverskog rješenja koje će omogućiti stabilan i visoko performantni audio streaming za velik broj istovremenih korisnika.

Kroz naše vlastite developer rješenja, kreirali smo Python back-end koji je omogućavao brzo i pouzdano procesiranje audio sadržaja i distribuciju istog prema korisnicima. Istovremeno, JavaScript front-end je osiguravao korisničko iskustvo koje je bilo intuitivno i privlačno za slušatelje.

Kako smo to napravili?

Implementacija rješenja uključivala je integraciju custom-made playera na web stranice vodećih radijskih postaja, kao i implementaciju serverskog rješenja koje je osiguravalo stabilan audio streaming čak i pri visokom opterećenju. Kontinuirano smo pratili performanse sustava i provodili optimizacije kako bismo osigurali besprijekorno iskustvo slušanja za korisnike.

Konačni rezultat bio je zavidan sustav audio streaminga koji je omogućavao vodećim radijskim postajama u Hrvatskoj da pruže visokokvalitetan i pouzdan streaming svojim slušateljima. Naše custom-made rješenje pokazalo se kao ključno za postizanje uspjeha u digitalnom prostoru i osiguravanje konkurentske prednosti na tržištu audio streaminga.

Godina

Od 2016

Usluga

Web development

Klijenti

bravo!, Antena Zagreb, Enter Zagreb, Happy Fm…

Pogledajte Galeriju

Ovdje možete vidjeti vizualna i funkcionalna streaming rješenja za vodeće radijske postaje u Hrvatskoj

More Related Projects